Bliv fundet af dine kunder på Google.

Med Google Ads kan du nå din målgruppe præcist og øge din online synlighed. Lad os hjælpe dig med at booste din forretning!
Få et estimat på hjælp til Google Ads på 1 minut
Google Ads V2

Udfyld formularen og modtag dit prisestimat

Har du en topplacering, når dine kunder bruger verdens største søgemaskine?

Google-annoncering har evnen til at positionere virksomheder i det digitale univers, bygge en identitet og sprede kendskab til deres brand.
Det endelige mål at skabe målbare resultater i form af henvendelser, kundeemner og konverteringer. Dette er noget, vi er fuldstændig klar over, selvom det kan lyde ambitiøst og fokuseret på målsætninger - er det netop det, det er.

Vi er certificeret Google Partner

Med os som din Google Ads-partner er du sikret en dedikeret og kompetent partner, der hjælper din virksomhed med at trives online.

Google Ads Processen

Vi er proaktive på dine vegne, og sikrer at du får en skarp strategi helt fra start.

Teknisk analyse

Vi gennemgår din hjemmeside / applikation og forbereder os på din handlingsplan.

Opstartssamtale

Vi indgår i en dybere dialog og får alle aspekter af opgaven lagt ind i planen. Alt fra ønsker og tilgange til netop din forretning.

Færdiggøre handlingsplan

Ud fra de opsamlede oplysninger sammensætter vi den færdige handlingsplan, som du godkender.

Opsætning af sporing og annoncering

Vi opsætter de nødvendige sporingsværktøjer og annoncekonti og din markedsføring påbegyndes.

Løbende status

Vi holder dig i loopet og gennemgår resultaterne af dine markedsføring med dig, løbende efter opstart.

Google har mange muligheder - vi finder de rigtige til dig.

Afhængigt af de tjenester eller varer, du tilbyder, er der forskellige potentialer inden for Google Ads, som vi gerne uddyber yderligere i vores indledende dialog.

Normalt begynder en købsproces ved, at en potentiel kunde udfører en søgning på Google, især hvis kunden allerede ved, hvad de leder efter.

Vi sørger for at du opnår en topplacering i søgeresultaterne når dine kunder søger efter dig eller din service/produkter.

Med Google Shopping annoncer, kommer dine produkter helt frem til dine kunder når de søger efter produkter som du tilbyder.

Dine produkter vises både med billede, pris og direkte indgang til din webshop, så kunden nemt kan handle hos dig.

Gør brug af Display Annoncer for at fastholde dine besøgendes interesse.

Efter at have besøgt din hjemmeside eller webshop, vil de fortsat se annoncer for det de har fundet interesse i, hos dig. Det er med til at holde dig top-of-mind hos dine kunder, og give flere leads og salg.

Få en helt uforpligtende snak om Google Ads

Er du nysgerrig, eller vil du gerne vide hvad Google Ads kan gøre for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt, og tager en helt uforpligtende snak med dig, om hvordan Google Ads kan hjælpe netop dig.
Få hjælp til web, marketing og design
Hos wpgo er vi opmærksomme på, at en flot og professionel website ikke betyder meget, hvis den ikke genererer trafik og omsætning for din virksomhed. Vores fokus er at skabe en funktionel og brugervenlig platform, der tiltrækker og fastholder besøgende og potentielle kunder.
Følg os på de sociale medier: