Potentialeanalyse til Din Hjemmeside eller Webshop

Er du interesseret i at høre, hvordan vi kan styrke din forretning? Så tag gerne kontakt til os for en uforpligtende samtale og en grundig potentialeanalyse.
Få en vurdering af, hvordan vi kan optimere din online tilstedeværelse
Potentialeanalyse lead

Udfyld formularen og modtag din potentialeanalyse

Din Digitale Vækstoptimering

Vores samarbejde starter med en dybdegående analyse af din forretning, potentielle vækstkanaler og ressourceafklaring. Vi udarbejder hertil en skræddersyet handlingsplan som kan øge dit digitale markedsføringspotentiale indenfor områder som:
  • Tekniske optimeringer af din hjemmeside
  • Målrettede kampagner og annoncegrupper
  • Konverteringssporing
  • Konto- og kampagnestrukture
  • Annoncekvalitet og udvidelser
  • Søgeord og søgetermer
  • Mange flere..

Potentialeanalyse processen

Vi er med dig hele vejen igennem og sørger for, at du får en professionel potentialeanalyse, der hjælper dig med at opnå de bedste resultater.

Gennemgang

Først og fremmest foretager vi en gennemgang af din hjemmeside for at sikre, at vi er fuldt ud forberedt på din nuværende opsætning og online identitet.

Dialog

Vi indgår i en dialog, enten ansigt til ansigt eller online, og får alle aspekter af din forretning og ønsker kortlagt.

Handlingsplan

Baseret på de indsamlede oplysninger og dine ønsker, udarbejder vi en handlingsplan. Vi tilpasser nøje denne plan gennem analyser for at sikre, at den opfylder dine forventninger.

Overlevering

Vi gennemgår din handlingsplan med dig, enten ansigt til ansigt eller online, så du er fuldt ud informeret og klar til at tage de næste skridt mod dine mål.

Vi gennemgår potentialeanalysen med dig

Gennem en potentialeanalyse vil du opnå en klar indsigt i de områder, hvor du bør forbedre din hjemmeside for at øge både besøgstal og konverteringer.

Performanceoptimering

Kravene fra søgemaskiner og brugere til din hjemmeside stiger konstant. Vores mål er at sikre, at din nye hjemmeside opfylder disse krav til fulde!
Læs mere

Designoptimering

Ved at forbedre layout, farveskema og brugervenlighed, kan vi hjælpe dig med at skabe en mere tiltalende online tilstedeværelse.
Læs mere

Google Ads

Google-annoncering har evnen til at positionere din virksomhed i det digitale univers, bygge en identitet og sprede kendskab til dit brand.
Læs mere

Facebook og Instagram

At annoncere på sociale medier som Facebook og Instagram er afgørende for at styrke din brandbevidsthed og øge din omsætning fra dag ét.
Læs mere

SEO optimering

De mest værdifulde besøgende er dem, der finder dig øverst i Google's søgeresultater. Når du optræder der organisk, har du en opskrift på succes.
Læs mere

LinkedIn

Opnå præcis synlighed, etabler målrettet forbindelser og styrk din virksomheds succes med vores LinkedIn-annonceringsstrategier.
Læs mere

Vækstfremmende Arbejde

Vi er dedikerede til at hjælpe virksomheder med at erobre større markedsandele online. Vores ekspertise ligger i at udvikle og finjustere hjemmesider og strategier for digital markedsføring, så hver investeret krone genererer maksimalt afkast.
Er du nysgerrig om, hvorvidt vi kan gøre en positiv forskel for din virksomhed? Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale og potentialeanalyse.

Få en helt uforpligtende samtale om din digitale markedsføring.

Er du nysgerrig, eller vil du gerne vide hvad digital markedsføring kan gøre for dig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest muligt, og tager en helt uforpligtende snak med dig.
Få hjælp til web, marketing og design
Hos wpgo er vi opmærksomme på, at en flot og professionel website ikke betyder meget, hvis den ikke genererer trafik og omsætning for din virksomhed. Vores fokus er at skabe en funktionel og brugervenlig platform, der tiltrækker og fastholder besøgende og potentielle kunder.
Følg os på de sociale medier:
© 2023 wpgo.dk
|
CVR: 38680668
|
Forretningsbetingelser
|
Cookies- & Privatlivspolitik